Ştiri

Licitatie publica 27.05.2014

PRIMĂRIA COMUNEI MĂGEŞTI ORGANIZEAZĂ LICITAŢIE

PUBLICĂ PENTRU ÎNCHIRIEREA SUPRAFEŢELOR DE PĂŞUNE

COMUNALĂ ,AFLATE ÎN ADMINISTRAREA CONSILIULUI LOCAL ,

ÎN DATA DE 27.05.2014 , ORELE 10,00 , LA SEDIUL PRIMĂRIEI .

INFORMAŢII SUPLIMENTARE LA TEL: 0359-806908

FOTO: Festivalul de artă populară de la Gălăşeni, la prima ediţie

galasenidansSatul Gălăşeni a fost în zilele de sâmbătă, 26 şi duminică, 27 septembrie gazda primei ediţii a Festivalului de Artă Populară "Gălăşeni - mai mult decât o peşteră". Evenimentul organizat de Ecotop Oradea în colaborare cu Primăria comunei Măgeşti s-a dorit a fi unul prin intermediul căruia să fie promovate valorile tradiţionale ale zonei. Pe parcursul celor două zile, participanţii au ascultat muzică populară şi au urmărit spectacole de dansuri. De asemenea, cei care au dorit să vadă peştera Gălăşeni au beneficiat de un ghid specializat pus la dispoziţie de Ecotop.

Citeşte mai departe...

Festivalul de artă populară Gălăşeni, Descoperă mai mult decât o peşteră - program

Gălăşeniul va fi, în zilele de 26 şi 27 septembrie, gazda Festivalului de artă populară "Gălăşeni, Descoperă mai mult decât o peşteră." Pe durata celor două zile ale evenimentului organizat de Ecotop Oradea şi Primăria comunei Măgeşti pe Valea Mnerei vor avea loc spectacole de muzică şi dansuri populare, expoziţii de artă populară ale artiştilor amatori din zonă şi acţiuni dedicate Peşterii Gălăţeni. În cele două zile organizatorii vor pune la dispoziţia vizitatorilor care vor dori să viziteze peştera ghizi specializaţi.

Citeşte mai departe...

Proiect integrat de 2,5 milioane euro

scoalamagestiPrimarul de Măgeşti, Gavril Costa, a depus recent un proiect integrat în valoare de 2,5 milioane de euro care ar urma să fie finanţat din fonduri structurale. De pe urma acestuia urmează să beneficieze peste 3000 de locuitori din Măgeşti.

Citeşte mai departe...

Peştera Gălăşeni, deschisă publicului

pesteragalaseni3După o serie de amenajări realizate de Ecotop, în cadrul proiectului "Administrarea ariei protejate Peştera Gălăşeni", peştera de la Gălăşeni este pregătită cum se cuvine pentru a fi vizitată. Peştera poate fi vizitată de maxim 5 persoane, însoţite de ghid, iar un tur complet durează între o oră şi o oră şi jumătate.

Citeşte mai departe...

Mână de ajutor întinsă de prietenii olandezi

olanda01Fundaţia Cacuci-Olanda a donat comunei noastre 500 de europubele şi 100 de biciclete, la începutul lunii martie 2008. Valoarea donaţiei se ridică la 20.000 de euro. „Am cerut consilierilor să identifice în fiecare localitate care sunt localnicii care au nevoie de biciclete. Repartiţia acestora se va face în cea mai mare transparenţă, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local. Doresc să mulţumesc sponsorilor noştri pentru generozitate” Gavril Costa, primar Măgeşti.

Citeşte mai departe...


Site-ul oficial al primăriei Măgeşti, Bihor, România. Copyright 2009-2012.
Joomla 2.5 Templates